Tudták, hogy drogoznak, vagy áldozatok voltak? - vizsgálják a dunaújvárosi ügyet

FMH - Külön nyomozócsoport alakult Dunaújvárosban a hétvégi kábítószer-mérgezés körülményeinek kivizsgálására; a rendőrség kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást az ügyben - közölte az MTI-vel hétfőn a rendőrség.

feol.hu

Szombaton az egyik dunaújvárosi szórakozóhelyről hívták a mentőket, mert feltehetően a partidrogként ismert kábítószertől rosszul lett öt fiatalember és egy fiatal nő - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 
A 23-29 éves fiatalok közül ötöt a mentők kórházba szállítottak, hatodik társuk néhány órával később lett rosszul. Kettejük állapota olyan súlyos volt, hogy lélegeztetőgépre kellett őket helyezni. A szakszerű kórházi ápolás után vasárnap valamennyiüket hazaengedték - mondta el Németh-Kész Mónika rendőr százados. 
Tájékoztatása szerint a rendőrségi vizsgálat során egyebek között arra keresik a választ a nyomozók, hogy a fiatalok áldozatok voltak-e, - azaz valamelyik velük szórakozó társuk esetleg az italukba keverte a kábítószert, - vagy tudták, hogy drogot fogyasztanak, s így szenvedtek mérgezést.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!