Agresszív zsaroló: fojtogatta, fenyegette áldozatát

FMH - Drasztikus módszerekkel akart pénzt kicsikarni áldozatától egy zsaroló, aki erőszakkal fenyegetőzött, sőt, saját autójában ordítozott is a sértettel.

feol.hu

Lakossági bejelentés alapján intézkedtek a rendőrök Sárbogárdon. A lefolytatott vizsgálatból következően T. T. sárbogárdi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy M. K. sárbogárdi lakost az elmúlt három hónapban többször, hamis indokkal, erőszakkal, valamint az élet és a testi épség ellen irányuló súlyos fenyegetéssel 300.000 és 1.000.000 forint közötti összegek átadására próbálta rábírni. Emellett gyanúsítható azzal is, hogy a fent említett időszakban egyszer, a sértett mellett, annak gépkocsijában ülve a vezetőt a vezetésben akadályozta, méghozzá úgy, hogy üvöltözött vele, majd a torkát megfogta és megszorította. Az erőszakos cselekménnyel a közlekedésben is veszélyhelyzetet időzett elő a gyanúsított, aki a fentiek alapján megalapozottan gyanúsítható zsarolással, valamint a közlekedés biztonsága elleni bűncselekménnyel. Az illető előzetesben van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!