Nyomravezetői díj a a Vasvári gimnázium kifosztóira

Székesfehérvár - Fejér megye rendőrfőkapitánya, Simon László kétszázezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki, annak érdekében, hogy a székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium kifosztói rendőrkézre kerüljenek.

Házi Péter

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a betörés ismeretlen elkövetőinek elfogása érdekében külön nyomozó csoport is alakult. Mint a rendőrség közleményéből kiderül, kiemelt bűnüldözési érdek a tettesek mielőbbi elfogása, amihez a lakosság érdemi információk szolgáltatásával hozzá tudja segíteni a nyomozókat, ezért döntöttek a nyomravezető díj kitűzéséről.

Mint arról beszámoltunk, a hosszú hétvégén a gimnázium szinte minden helyiségének ajtaját felfeszítették a tettesek, értékes számítástechnikai eszközöket, készpénzt vittek el, sőt az alagsori öltözőszekrényeket sem kímélték, azokat felfeszítve a diákok itt tárolt holmijait, értékeit is eltüntették,a kár milliós nagyságrendű.

A nyomozást folytató Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy akik a felsoroltakkal kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést munkaidőben a 06-22-541-600-as telefonszámon, illetve munkaidőn túl és hétvégén a 06-22-541-622-es  telefonszámon. A 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok bármelyikét is lehet hívni az ügyben, vagy személyesen a nyomozást folytató Székesfehérvári Rendőrkapitányság (Székesfehérvár, Dózsa György út 3.) Bűnügyi Osztályán tehető bejelentés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!