Tízemeletes ház tetejéről akart leugrani egy fiatal nő Fehérváron

Fehérvári járőrök mentették meg annak a fiatal nőnek az életét vasárnap délután, aki egy tízemeletes panelház tetejéről akarta levetni magát.

feol.hu

Amikor a járőrök a házhoz értek, látták, hogy egy fiatal hölgy van a tetőn. A szolgálatirányító parancsnok a házzal szemközti parkból figyelte a nőt, míg a két járőr a tetőre ment. Egyikük a lépcsőház felől, míg a másik a szomszédos ház tetejéről közelítette meg a nőt.  Amikor a hölgy észrevette a rendőröket, azonnal a tető széle felé kezdett futni. A járőröknek azonban még azelőtt sikerült megfogniuk, hogy a mélybe vetette volna magát.

Mivel azonban még ekkor is ki akart szabadulni a rendőrök kezei közül, így a járőrök megbilincselték, majd lekísérték az épület elé, ahol átadták a mentősöknek. A 27 éves fehérvári nő édesanyját a rendőröknek sikerült értesíteniük, aki közben a helyszínre érkezett.     

 Tekintettel arra, hogy a nő még ekkor sem volt hajlandó lemondani öngyilkossági szándékáról, így a mentők beszállították a székesfehérvári kórház Pszichiátriai Osztályára további ellátás végett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!