Bivalyerős jégkorongcsapat formálódik Fehérváron

Tartja a mondás: a türelem rózsát terem. Költői túlzás lenne azt állítani, hogy a fehérvári hoki szimpatizánsait aggodalommal töltötte el, amikor finoman szólva is lassacskán csorogtak az átigazolási információk a Sapa Fehérvár AV19 háza tájáról.

Tóth Bence


Felidézve az elmúlt napok transzfer piacának híreit bizton állíthatjuk, hogy megérte várni, sőt a fanatikusabb szurkolók részéről akár körmöt rágni. Csak egy rövid lista erejéig álljon itt az érkezők egyre illusztrisabb társasága: Láda Balázs, Magosi Bálint, Sikorcin Ladislav, Derek Ryan és legújabb szerzeményekként Cristiano Borgatello és Adam Munro. Kevin Primeau szimata egyszer már bizonyított, Eric Johansson szerződtetése felér egy gyémánttal. Amennyiben a szakember megérzései most sem csalatkoznak, akkor nemcsak elméletben, hanem a gyakorlatban is átugorhatja azt a bizonyos lécet a kék-fehér alakulat. Egy biztos: sikerekre éhes, egyre acélosabb gárda van kialakulófélben Fehérváron, amely megfelelő háttérország nélkül nem jöhetne létre.
- Előzetes tervünkben egyelőre látjuk az alagút végén a fényt, de hosszú az alagút és sok összetevője van. Ebbe belejátszik, hogy milyen lesz a csapatszereplése, az eladott bérletszám, újabb szponzorokkal való megállapodás, valamint a tv társasággal. Vannak tehát még szürke foltok, amelyeket ki kell fehéríteni, de az egész menedzsment ezért ülésezik szinte hetente - beszélt Ocskay Gábor szakosztály-igazgató lapunknak, az érem kevésbé fényes oldaláról, a financiális feltételek megteremtéséről.
- Másik komoly feladatunk, az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia forrásainak a biztosítása. Július 1-től a sportot érintő társaságiadó-kedvezmény életbe lépett, így ezen a téren is akad bőven tennivaló. A jégcsarnokban jelenleg apróbb építkezések zajlanak: új vizesblokkok, öltözők létesítése, rendbetétele, festése. Az augusztus 1-ei kezdésig mindennek el kell készülnie, hogy a magas szintű szakmai munka kezdetét vehesse - sorolta végül a legfőbb teendőket a szakvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!