Kerékpárt és kukoricát loptak

FMH - Két, azonos értékű lopás ügyében intézkedtek a rendőrök kedden: Sárosd külterületéről kukoricát, míg a martonvásári polgármesteri hivatal elől kerékpárt loptak.

feol.hu

Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő számolt be szerdán arról: a sárbogárdi rendőrök bejelentést követően értek tetten kedden délután egy 19 éves szabadegyházai férfit Sárosd külterületén, egy részvénytársaság földjén, ahonnan kukoricát akart ellopni. Már mintegy 5 000 forint értékben szedett le vagy 100 kilogrammnyi csöves kukoricát, amikor a járőrök elfogták. Előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol elszámoltatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

A gárdonyi rendőrök tegnap egy ercsi kerékpártolvajjal szemben intézkedtek. Bejelentés érkezett ugyanis egy martonvásári férfitől, hogy mialatt a helyi polgármesteri hivatalba bement ügyintézés miatt, az épület előtt leállított 5 000 forint értékű kerékpárját ismeretlen személy ellopta. A délután folyamán azonban a fia felhívta, hogy a biciklit a MÁV állomásnál látta a Brunszvik úton, ahol egy férfi közlekedett vele.

A járőrök ezt követően igazoltatták a megadott úton a kerékpárt használó férfit, majd előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra. Ott megindult vele szemben a szabálysértési eljárás. Meghallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!