Prikkel gyilkosság - Nem enyhítettek az ítéleten?

Székesfehérvár - Lapinformációk szerint a kúria helybenhagyta az ifjabb Németh Józsefre kiszabott fegyházbüntetést.

Miskei Anita

Egy  napilap információja szerint hiába fellebbezett ifjabb Németh József ügyvédje, a kúria helybenhagyta  az ítéletet, így  18 év fegyházbüntetést kell letöltenie a Prikkel házaspár meggyilkolása miatt. Korábban megírtuk, a házaspárnak azért kellett meghalnia, mert kölcsönadott tízmillió forintot Németh Józsefnek és fiának. Ők nem tudták a pénzt visszaadni,  mégis házukhoz csalták a házaspárt. Összeszólalkoztak, félholtra verték a házaspárt, testüket  Prikkelék autójába tették. Igar határában aztán benzinnel lelocsolták az autót és felgyújtották.
Boda Orsolya, a Fejér Megyei Bíróság szóvivője az információt pénteken nem tudta megerősíteni. Elmondta,  2011 februárjában az Ítélőtábla 15-ről 18 év fegyházbüntetésre  súlyosbította az ifjabb Némethre kiszabott ítéletet, ennek enyhítését kérthették. Erről  a kúria dönt, de a bíróságot még nem értesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!