Aranyalma Kozáry Ferencnek

Székesfehérvár - Hetedik alkalommal kértük olvasóinkat arra, hogy szavazzanak arról, ki legyen az év színésze. Az olvasók most Kozáry Ferenc színművésznek ítélték oda a Hírlap Aranyalma-díját.

Gábor Gina

 

Pénteken este a Vörösmarty Színház aulájában, a Kaviár és lencse című vígjáték  előadása  előtt lapunk főszerkesztője, Elekes András  adta át a díjat Kozáry Ferenc színművésznek,  aki a darabban a főszereplőt, a rokonszenves szélhámos,  Leonida Papagetto figuráját alakítja, kitűnően. Az előadás közönsége  stílszerűen lapunk olvasóiból állt,  hiszen  Hűségkártyával rendelkező előfizetőink ültek a   nézőtéren: azok is, akik Kozáry Ferencnek ítélték az Aranyalmát. Ráadásul  - ahogyan ezt Elekes András is hangsúlyozta - Kozáry Ferenc személyében először kapta meg ezt a  díjat olyan színművész, aki  nem csak a színházhoz kötődik, hanem Székesfehérvárhoz is: kiváló pedagógusként gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozik és igazi otthonra talált a városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!