Aranyalmás sportolóink - 2009 legjobbjai vehették át a díjat

FMH - Az Alba Volán SC tarolt a Fejér Megyei Hírlap közönségszavazásán: 2009-ben Az év sportolója Palkovics Krisztián jégkorongozó, csapata a Sapa Fehérvár AV19, juniorja Kovács Sarolta lett. A díjazottak kedden este, a Sapa-Vienna jégkorongmeccs előtt vették át az Aranyalmát.

Bobory Balázs

Az Aranyalmák átadására keresve sem lehetett volna jobb alkalmat találni, mint az Erste Bank Eishockey Liga rájátszásának második mérkőzését. Palkovics Krisztián és a Sapa Fehérvár AV19 hivatalból is részt vett az eseményen, hiszen a ceremóniát követően öldöklő csatába kezdett a Vienna Capitalsszal. Kovács Saroltának is minden bizonnyal hatalmas élmény volt több, mint 3500 szurkoló előtt átvenni a díjat. Lapunk nem feledkezhetett meg az elmúlt bő másfél évtized legeredményesebb fehérvári hokisáról, ifjabb Ocskay Gábor, aki márciusban, váratlanul hagyott itt bennünket - ő posztumusz Aranyalma díjban részesült, melyet a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője, Elekes András adott át idősebb Ocskay Gábornak a mérkőzés előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!