Baleset a 7-es főúton: Fehérvár határában két autó ütközött (frissítve)

Székesfehérvár - Baleset történt vasárnap kora délután a 7-es főúton, Fehérvár határában, Szabadbattyán felé. Mint később kiderült, a balesetet egy ittasan, jogosítvány nélkül vezető sofőr okozta.

feol.hu

Információink szerint a balesetben két jármű volt érintett, és két sérült van, egy súlyos és egy könnyű.

Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő lapunknak elmondta: a 7-es főúton két autó ütközött, az elsődleges információk szerint az egyik kanyarodni akart, ekkor történt a baleset. A szóvivő vasárnap este úgy tudta: a Szabadbattyán és Fehérvár között történt baleset részesei közül senki nem volt bekötve. A karambolt okozó személygépkocsi vezetője a rendőrség előzetes megállapítása szerint  ráadásul ittas volt, és jogosítvánnyal sem rendelkezett. 

A helyszínelés ideje alatt a forgalmat irányították.

Szabó-Bisztricz Anett megyei katasztrófavédelmi szóvivő azt közölte: közlekedési balesethez riasztották a katasztrófavédelem székesfehérvári hivatásos tűzoltó egységeit vasárnap kora délután. A 7-es főúton Szabadbattyán-Emmarózánál egy Nissan Micra személygépkocsi és egy Suzuki Wagon R+ személygépkocsi ütközött. A Nissan vezetőjét a mentők a tűzoltók segítségével emelték ki az autóból, majd kórházba szállították. A Suzukiban ketten ültek, közülük egy sérültet a mentők szintén kórházba szállítottak. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!