Balesetek az M7-esen - kamionok, autók ütköztek

FMH - Baleset történt Polgárdinál, két kamion karambolozott. A járművek már a parkolóban vannak, a forgalmat nem érintették a történtek. Az egyik útjavítás helyszínén is autók rohantak egymásba az M7-esen.

feol.hu

Baleset történt az 58+900 km szelvényben az útjavítás miatt egy sávra szűkült forgalom miatt kialakult torlódásban. A balesetben három személyautó ütközött, egy utánfotós autó rohant bele az előtte közlekedő kettő autóba. Az elsődleges információ szerint a balesetnek egy súlyos sérültje is van. Mint arról korábban beszámoltunk a jobb pálya 60+05 és 60+950 km szelvények közötti útszakaszon egy délután két óráig jelzett javítási munkák miatt, csak a leállósávon lehet közlekedni.

Ronccsá zúzódott az autó
Fotó: Koppán Viktor Dávid

Baleset történt a 83. km szelvényben Polgárdi magasságában, ahol két kamion ütközött. A balesetben sérült járművek az út menti parkolóban vannak, a baleset nem érinti a pálya a forgalmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!