Bemutatkozott az új tulajdonos

Székesfehérvár - Alaposan felpörögtek az események a Fehérvár FC Kft.-nél, miután csütörtökön kiderült, hogy megtörtént a többségi tulajdonosváltás.

Matók János

Ma délelőtt ismét megjelentek a Sóstói Stadionban a Fehérvár FC labdarúgói, akiktől hivatalosan is elbúcsúzott Szauerwein Tivadar, a klubot működtető gazdasági társaság korábbi többségi tulajdonosa. Ugyanakkor bemutatkozott a játékosoknak Garancsi István  több sikeres gazdasági vállalkozás, így többek között az Esztergomi Takarékszövetkezet elnöke, a 2007 november 13-án 20 millió forint törzstőkével bejegyzett Futball Invest 2007 Zrt. képviselője  , a Fehérvár FC Kft. szerdától új,  81 százalékos többségi tulajdonosa. 
Garancsi István kérdésünkre nem óhajtott nyilatkozni, jövő kedden tart majd hivatalos  sajtótájékoztatót , de azt elmondta, hogy a licencügy miatt beszélt a játé-kosokkal, mert tisztázni kell, hogy kinek mekkora a követelése. Garancsi annyit tett hozzá, hogy a vártnál több akadályt kell leküzdeniük.

Részletek a Hírlap szombati számában.

A búcsúzó Szauerwein Tivadar (balról) és az új többségi tulajdonos Garancsi István az RBD-től kapott sállal  a nyakukban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!