Cozma-ügy: kész a szakértői vélemény

Elkészült a Cozma-ügyben a Bűnügyi Szakértői és Kutató Intézet (BSZKI) előzetes szakértői véleménye.

MTI

Elkészült a Cozma-ügyben a Bűnügyi Szakértői és Kutató Intézet (BSZKI) előzetes szakértői véleménye, amely tartalmazza a vér- és DNS-elemzéseket - írta a Magyar Memzet.
Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a lapnak elmondta: a nyomozó hatóság a szakértői véleményekről nem ad felvilágosítást.
Ugyanakkor a lap információi szerint a kapott eredmények előreviszik a nyomozást, a rendőrség sok értékelhető, gyanút megerősítő adathoz jutott.
A lap úgy tudja, a megyei főügyészség 200 ezer forint bírsággal sújtotta a BSZKI-t, a szakértői vélemény elkészítésének késlekedése miatt, a bírság ellen az intézet panaszt jelentett be.
Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román válogatott kézilabdázóját február 8-án hajnalban gyilkolták meg egy szóváltást követően a veszprémi Patrióta lokál előtt. A segítségére siető csapattársai - Zarko Sesum, a szerb és Ivan Pesic, a horvát kézilabda-válogatott tagja - életveszélyes sérüléseket szenvedtek, mindketten műtéten estek át és hosszabb ideig kórházi kezelésre szorultak.
A Cozma-ügynek eddig 26 gyanúsítottja van, közülük 14-en vannak előzetes letartóztatásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!