Dívák között - Verebics Katalin is megmutatta magát

A csinos, fiatal Fejér megyei származású festőművész, Verebics Katalin a minap egy budapesti irodalmi szalon vendége volt négy ismert hölgy társával egyetemben. A dívák művészetükről is beszéltek.

feol.hu

A Hadik Irodalmi Szalon fél év után jelentkezett újra, ezúttal a Dívák estje elnevezésű beszélgetéssel, műsorral. A vendég öt csinos hölgy volt, akik a hazai művészeti élet különböző ágaiban már letették névjegyüket.
Gordon Eszter fotográfus, Hámori Gabriella színművész, Karafiáth Orsolya költő, író és Tóth Evelin énekesnő mellett a Fejér megyei kötődésű, Dégen született, a fehérvári Tóparti gimnázium művészeti tagozatán végzett Verebics Katalin festőművész voltak a meghívottak, a beszélgetést Juhász Anna, a Szalon művészeti vezetője moderálta. Mint elmondta: azért hívta meg a főleg budapesti hölgyeket, mert nemcsak gyönyörűek, de le is tettek valamit az asztalra, „követjük pályafutásukat, figyelünk és hallgatunk rájuk”.

Az est során a vendégek pályájuk indulásáról, választott művészetük motivációjáról, olvasmányélményekről vallottak, a beszélgetést egy-egy dal előadása, felolvasás színesítette. Verebics Kati néhány fényképpel, montázsokkal, festményekkel és tavaszképekkel mutatta meg magát.

Beszámoló az estről itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!