Geocaching - hatalmas érdeklődés

Kisapáti - Hatalmas érdeklődés kísérte lapcsoportunk új, most vasárnap elindított, négy megyét érintő turisztikai nyereményjátékát.

Szijártó János

Geocaching játékunk első állomása a Szent György-hegy lábánál fekvő Kisapáti volt, ahol kollégáink délelőtt tíz órától folyamatosan fogadták a túrázókat és láttak el mindenkit a részvételhez szükséges pecsétgyűjtő füzettel, a megjelenést igazoló pecséttel és természetesen a kedvezményt nyújtó ajádékkuponokkal. A tanúhegyek környékét az igazán kellemes időben sokan látogatták meg felhívásunkra, és szereztek emlékezetes perceket, szép vasárnapot maguknak. A családok, házaspárok, baráti csoportok, egyéni túrázók közeli és távolabbi helyekről érkeztek, a Pannon Lapok Társasága működési területének négy megyéjének különböző pontjairól. A résztvevők közül a helyszínen véletlenszerűen megszólított Ölvegyi család Tapolcáról, Káldi Géza és párja, Csuba Erzsébet Ajkáról, Kajcsosék a kicsi Árminnal Sárvárról, Tőke Gábor és felesége, Tőke-Hédervári Hajnalka, Szombahelyről, Harkányi Csaba és két nagy fia csakugyan Szombathelyről, míg a Benecz család Pápáról utazott az első héten megadott koordináta szerinti helyszínre.


Játékunk folyatódik, hiszen a kiírás szerint nyolc héten át nyolc érdekes helyszínre invitáljuk olvasóinkat, ahova maguktól, a megadott koordináták alapján kell eljutniuk. A résztvevők mindig az Utazó magazinban tájékozódhatnak a következő kirándulásról, de a konkrét helyszínt nem adjuk meg, csupán néhány rávezető és kedvcsináló információval segítünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!