Lámpafény buktatta le az iváncsai betörőket

Iváncsa - Három betörőt fogtak el a rendőrök tegnap a a polgárőrök segítségével. A tetteseket az általuk használt lámpa buktatta le.

feol.hu

Időben érkeztek, ugyanis az elkövetők még a házban voltak. Akkor jöttek ki az épületből, amikor észrevették az egyenruhásokat. Ekkor mindhárman szaladni kezdtek. A rendőrségi felszólítást követően egyikük megállt, azonban a másik kettő átugrott a kerítésen. Egyikük Adony, míg a másik Besnyő irányába futott el - részletezte Németh-Kész Mónika, a rendőrség szóvivője.

A körzeti megbízott a helyszínen maradt fiatalembert elfogta és megbilincselte, a polgárőröknek az egyik közeli utcában sikerült elfogniuk egyik társát. A KMB-s kérdésére mind a ketten ugyanazt a személyt nevezték meg harmadik társukként. Iváncsai lakcímén az ő elfogására is még az éjszaka folyamán sor került.

A három iváncsai fiatal – egy 18 és két 19 éves férfi – még a helyszínen elismerte, hogy azon a házon kívül, ahol tetten érték őket, még két másik házba is betörtek, ahonnan különböző dolgokat – szerszámokat, hosszabbítót, pólót, illetve cigarettát – hoztak el, és rejtettek el egyikük lakóhelye előtt egy bokorban. Ezeket a rendőrök megtalálták és lefoglalták.

A három fiatal mindegyikét előállították a rendőrök a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként lettek kihallgatva. Ezt követően szabadon engedték őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!