Lármás Quimby-karácsony Dunaújvárosban

Budapest - Hazai pályán, Dunaújvárosban karácsonyozik a Quimby: a magyar alternatív szcéna élcsapata szombaton a helyi főiskola csarnokában mutatja be frissen megjelent "köztes" lemezét, a Lármagyűjtögetőt.

MTI

A Quimby idén nem hagyományos stúdióalbumot készített, hanem előbb megjelentetett egy ötszámos maxit (Ajjajjaj), a napokban piacra dobott Lármagyűjtögetőn pedig három új dal mellett újra értelmezett régiek is szerepelnek.

Utóbbiak elsősorban legutóbbi sorlemezükről, a négy évvel ezelőtt kiadott Kilégzésről valók, innen három dalt (Homo defektus, Ventilátor blues, Magam adom) is elővettek. A Lármagyűjtögető egy DVD-t is tartalmaz, ezen koncert- és akusztikus felvételek, valamint egy werkfilm található.

A szombati koncerten a Quimby vendége a Pentele Ska Club lesz. A zenekar arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a koncert után január-februárban "téli álomra" vonulnak, nem terveznek fellépéseket. Addig is az idén készült Ajjajjaj és Nice Day című számokra forgatott klip után két továbbit készítenek, az egyik egy feldolgozott régi Quimby-dal filmje lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!