Megkezdődött a megyei diáknapok programsorozata Dunaújvárosban

Dunaújváros - A diákszínpad kategória mezőnyével már pénteken kora déluán elrajtolt az idei Fejér Megyei Diáknapok, amelynek minden páros évben Dunaújváros a házigazdája.

Szabó Szabolcs

A megye középiskolásainak kulturális kavalkádja szombaton tíz kategóriában összesen hat helyszínen folytatódik. Az alkotó diákság látványos programsorral várja az érdeklődőket a Bartók színházban, a Munkásművelődési Központban, a Béke Étterem koncerttermében, valamint a Széchenyi gimnáziumban és a Sándor Frigyes Zeneiskolában. A megye ifjú képző-, és iparművész tehetségeinek színes tárlata szombaton 16 órakor nyílik a már említett Munkásművelődési Központban.
Az erőpróbák mellett természetesen pihentető programok is várják a diákhadat, amelynek tagjai hajós túrán is szemlézhetik a Duna-parti táj szépségeit, vagy közösségi feladatokkal lazíthatnak. Este pedig egy zártkörű bulin a Belga együttes szövegel a fiatalságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!