Minden, ami csajos és trendi (galériával frissítve)

Székesfehérvár – Bánhatja, aki nem jött el az első Csajos Napra szombaton, mert kimaradt a jóból. Volt itt minden, ami trendi, szexi, finom és fitt, és nem mellesleg a város női oldalát erősíti.

S. Töttő Rita

Szuper nőcis szombatban lehetett része annak, aki ellátogatott a Magyar Király Szállóban megrendezett első Csajos Napra. Nem elfogultságból állítom ezt, mivel a Fejér Megyei Hírlap is támogatta a rendezvényt, hanem mert tényleg. No persze vonatkozik ez azokra a hölgyekre, akik szeretik jól érezni magukat a bőrükben, szeretik a szépet, a finomat és a fittet, a szexit, a trendit vagy az újdonságokat. És ami a legszimpatikusabb megállapítás volt, már a legelején, a műsorvezető kijelentette: nem holmi átalakító show ez, ahol mássá akarnak tenni egy nőt, mint ami, hanem egy olyan esemény, amelyen a nők egészséges önképét erősítik.

Órákig bámészkodhattunk mi csajok, a kiállító standok előtt, és ami még ennél is jobb, mindent kipróbálhattunk a sminkeléstől a biciklizésen át a frissen facsart narancsléig. Tapogattam mellimplantátumot, rácsodálkoztam a teljes testet fedő csipkecsodákra, amelyeket csak a hálószobában mutat meg egy nő, kipróbálhattam a folyékony harisnyát, amelytől olyan tökéletes a bőr, mint a porcelán (és még strandolni, fürödni is lehet vele). Ha akartam (márpedig miért ne akartam volna?), kipróbálhattam a legszebben fedő alapozókat, a mikrodermabráziót, a természetes alapanyagokból készült arcpakolásokat, a zöldpestos szószba mártott spárgát. De persze nem csak én éreztem jól magam, hanem a többi vendég is, ugyanis megkérdeztem őket.

- Tényleg nagyon jó, változatos, mindent ki lehet próbálni! Ráadásul olyan kedvesek a kiállítók, szívesen mesélnek mindenről, amit tudni akarok – vélekedett a fehérvári Dankó Veronika és nővére, akik már nagyon várták a napot, hogy eljöhessenek ide, s épp a kozmetikai részlegen zavartam meg ténykedésüket. Na ugye, megmondtam én...

- Anyukám mondta, hogy van ez a nap, vele érkeztem – mesélte faggatásomra Kasza Mónika is, aki a biciklizést próbálta ki elsősorban, mert ő az a fajta nő, aki a sportok igazi szerelmese. – Kellemes a környezet és a hangulat is – tette hozzá.

Apropó, környezet: a bejáratnál lévő Karsai féle zöldfal, amelyet Kling István, a Zöldfal Zrt. ügyvezetője mutatott be, igazán megnyerő, el is képzeltem egyet az erkélyre, tele burjánzó fűszernövényekkel, díszpalántákkal. És még mesélhetnék, de remélem, a fehérvári csajok is ezt teszik majd, akik eljöttek az eseményre. És ellátogatnak majd a következőre is. Hiszen ez volt az első. Nekünk és a városnak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!