Múzeumot álmodtak a gyerekeknek, pályázatot hirdetnek

Székesfehérvár - A Szent István Király Múzeum Fő utcai kiállítóhelye nagy változás előtt áll: a tárlatok és a múzeumpedagógiai foglalkozások is izgalmasabbakká válnak.

Gábor Gina

A múzeum szeretné jobban megismerni az általános iskolás gyerekek igényeit, ezért pályázatot hirdet két korcsoportban, alsó tagozatosoknak és felső tagozatosoknak Álmodtam egy múzeumot címmel. Rajzokat, akvarelleket, fotókat, vegyes technikájú műveket, plasztikákat, maketteket egyaránt várnak arról, milyennek képzelik el az ideális múzeumot a gyerekek, mit tennének azért, hogy egy múzeumi látogatás élményekkel teli legyen. De a rajzok mellett fogalmazásokat, az osztállyal közösen készített munkákat is várnak november 30-áig, a Szent István Király Múzeum Fő utcai épületében. A legjobb pályaművek beküldői belépőt, műtárgymásolatokat, kiadványokat kapnak. A részletekről érdeklődni a múzeumban lehet Krizsány Annánál, a beküldési határidő november 30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!