Nagy taktikai csatában a Videoton FC legyőzte a bajnoki címvédő Debrecent

Székesfehérvár - A Videoton a tavalyi bajnok Debrecent látta vendégül a Sóstói Stadionban pénteken. A mérkőzés előtt vehették át 2010 legjobb Fejér megyei sportolói és csapata a lapunk által alapított díjat.

Matók János

Immár hetedik éve annak, hogy a Fejér Megyei Hírlap hagyományteremtő szándékkal megalapította az Aranyalma-díjat, amellyel Fejér megye legjobb sportolóit és csapatát jutalmazzuk. A díjra jelöltek névsorát sportvezetők, szakemberek és sportújságírók jelölik ki, amíg a  végső sorrend az olvasók szavazatai után alakul ki. A tavalyi teljesítményük  és a voksok  lezárása után,  az utánpótláskorú sportolóknál Szabó Krisztián (Alba-Vesta SE) nemzetközi sakk nagymester  Fehérváron és Fejér megyében elsőként szerezte meg a címet , a felnőtt sportolóknál Andre Alves, a Vidi labdarúgója, a csapatoknál pedig a Videoton FC,  annak is a csapatkapitányaként Farkas Balázs vette át Elekes András főszerkesztőtől a megérdemelt díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!