Nagyi sütije: megvannak a győztesek!

Székesfehérvár - Az idei volt a tizennegyedik Nagyi kedvenc karácsonyi süteménye verseny. Az ötlet a Szabadművelődés Házából indult, ott élte meg a tizenhárom esztendőt, tiniként lapunk istápolja.

Kovalcsik Katalin

Amíg a szigorúnak kikiáltott, de inkább tanácstalan zsűri - annyi finom sütemény sorakozott az asztalokon, hogy  nem  volt könnyű a döntés - munkálkodott, a másik terembe megérkezett a Télapó, hogy segítői közreműködésével kihirdesse a rajzpályázat eredményét. 

A rajzok készítői közül az első helyre került Rapai Ditmár, második lett Grimm Nóra munkája, a harmadik helyet  Varga Laura Dana érdemelte ki, ők székesfehérvári gyerekek. 

Különdíjat kapott a dégi Marekkel Tibor és Marekkel Zoltán, az ercsi Hallgató Levente László és az isztiméri Régi Ákos.

A süteményverseny első helyezettje az úrhidai Fister Jánosné lett, őt követte a kincsesbányai Mezei Istvánné, majd  a fehérvári Szabó Imréné vehette át ajándékát.

A Vörösmarty Rádió különdíját a bodajki Janus Józsefné vehette át, de különdíjat kapott a bodajki Sárkány Ferencné, a pákozdi Patkós Imréné, a fülei Vinter Józsefné, a gyúrói Tóth Sándorné, és jenői Mákszem Margaréta. 

A Dr.Oetker, a Cerbona, a fehérvári Szezám népművészeti és ajándékbolt, a konyhafelszerelések boltja, és belvárosi lakástextil bolt ajándékait vitték haza a nyertesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!