Súlyos baleset: Kirepült a sofőr a kocsiból

Kisfalud - Súlyos baleset történt 11 óra előtt nem sokkal Kisfalud határában. A karambolban az egyik férfi kirepült a szélvédőn, súlyos sérüléseket szenvedett. Részletek itt!

feol.hu



Súlyos baleset történt 11 óra előtt nem sokkal Kisfalud határában. Egy Pákozd felől érkező Ford Fiesta Pákozdra akart menni, de eltévedt. Vissza akart menni Pákozdra, ezért a nyílt úton, körültekintés nélkül, elkezdett megfordulni, és nem észlelte azt a Renault Cliot, amely az előzésébe kezdett. A Renault a Ford bal elejével ütközött, átpördült a tengelye körül és csúnyán összetört. Az autó sofőrje a baleset következtében kirepült a szélvédőn, súlyos sérüléseket szenvedett, feltehetően nem használta a biztonsági övet. Utasa könnyen sérült. A Fiesta-ban minimális kár keletkezett, utasai nem sérültek. Mentők, tűzoltók, és rendőrök helyszíneltek, amely idejére teljesen lezárták az utat, amely során kisebb kocsisor alakult ki mindkét irányba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!