Szauna lángolt Fehérváron

<b>Székesfehérvár</b> - A Szárcsa csárdában üzemelő szauna égett ki szombat délután, a székesfehérvári tűzoltók öt, a mentők két autóval vonultak a helyszínre.

feol.hu


A szauna porig égett
Fotó: Nagy Norbert

A panzióként is működő csárdában mindössze 8-10 szállóvendég volt, közülük kettőt a mentők a helyszínen ápoltak, vélhetően enyhe füstmérgezés miatt. A szauna kiégett, de az épület nem kapott lángra.


Fotó: Nagy Norbert

A langlovagok.hu beszámolója szerint az épület sűrű füsttel telítődött, a folyosókon csupán fél méter volt a látótávolság. A tűzoltók légzőkészülékben a tetőtér-beépítéses fogadó egyik első emeleti szobájából - ahova még nem szivárgott be a füst - két vendéget mentőálarcban mentettek ki. A nőt és a férfit a mentők megvizsgálták, a tűzben nem esett bajuk, így a helyszínen maradhattak. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a lángok az épület többi helyiségére, a vendéglő részre és az emeleti szobákra nem terjedtek át. A tűzben a földszinten lévő, körülbelül 3x4 méteres szauna porig égett. Személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!