Tragikus vonatbaleset Alapon - A Suzuki mindkét utasa elhunyt

Alap - Halálos vonatbaleset történt Alapon a kora esti órákban - a mozdony egy Suzuki személyautóval ütközött.

feol.hu

19:05 Vasúti balesethez riasztották a katasztrófavédelem sárbogárdi hivatásos tűzoltó egységeit vasárnap kora este. Alapon, a vasútállomás közelében lévő vasúti átjáróban egy BZ motorvonat és egy Suzuki személygépkocsi ütközött. Az autóban ketten ültek, az egyik utas a helyszínen életét vesztette. A másikat a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül, majd mentőhelikopter szállította kórházba. A motorvonaton 7-8 utas tartózkodott, a balesetben ők nem sérültek meg.

A műszaki mentés jelenleg is tart - tájékoztatott Szabó-Bisztricz Anett, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.


19:49 A helyszínen tartózkodó kollégánk információja szerint a Suzuki sofőrjén túl az utasa is elhunyt, a mentőhelikopter már nem szállt fel vele.
Becslések szerint 100-120 métert tolta maga előtt a mozdony az autót, mire meg tudott állni. Értesüléseink szerint az áldozat egy alapi házaspár volt.

A vonaton 7-8 utas tartózkodott, a balesetben ők nem sérültek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!