Újabb enyingi garázdák rendőrkézen!

<b>FMH</b> - Újabb két személy adta fel önként magát hétfőn az enyingi rendőrőrsön a hétvégén történt csoportos garázdasággal kapcsolatban. Így már tizenegyre bővült a rendőrkézen levők száma.

feol.hu

Mint megtudtuk, a két személyt  Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra szállítják. Mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatják ki a Fejér megyei nyomozók. Mint arról korábban hírt adtunk csoportosan elkövetett garázdaság történt február 14-én este az enyingi AGIP benzinkúton. A bűncselekmény elkövetői közül hetet még szombat éjszaka elfogtak a Fejér megyei rendőrök. Két személy vasárnap este önként jelentkezett a Siófoki Rendőrkapitányságon.

A kilenc személy mindegyike jelenleg bűnügyi őrizetben van. Előzetes letartóztatásukról a Székesfehérvári Városi Bíróság dönt majd.

A ma délelőtt önként jelentkező két férfi sorsáról kihallgatásukat követően dönt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság - közölte a rendőrség szóvivője.  (MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!