Ünnepélyes alapkőletétel - befektetnek a jövőbe

Mezőszentgyörgy - Európai uniós támogatásból valósul meg a település közoktatási intézményeinek fejlesztése. A projektindító ünnepélyt - a Szent István-ünnep előestéjén - ma 17 órakor tartják a művelődési háznál.

V. Varga József

 Az önkormányzat 426,8 millió forint támogatást nyert oktatási-nevelési intézményeinek fejlesztésére a közép-dunántúli operatív program pályázatán. Az összeghez 47,4 millió forintos önrész társul. A beruházás során az Eötvös Károly Általános Iskolánál négy új tanterem és tornacsarnok épül, a Gesztenyés Óvodát két csoportszobával bővítik, s megújul az óvodai konyha és az étkező is. A projektindító ünnepélyt - a Szent István-ünnep előestéjén - ma 17 órakor tartják a művelődési háznál. Fellép a Szentgyörgy Táncegyüttes, az Őszirózsa Nyugdíjasklub kórusa és a Mezőszentgyörgyi Amatőr Színjátszó Kör (MASZK). Az új iskola alapkövét 18 órakor az általános iskolánál Simon Istvánné, az Oktatási és Kulturális Minisztérium főosztályvezetője helyezi el. A beruházás kivitelezője a székesfehérvári Ság-Építő Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!