Zárt autóból mentettek ki egy cicát

Székesfehérvár - Egy autóba zárt cicát mentettek meg hétfőn az ASKA (Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány) munkatársai a rendőrséggel és a tűzoltósággal együttműködve.

feol.hu

Amint azt Molnár Tamásné ASKA-titkártól megtudtuk, hétfőn reggel érkezett hozzájuk a jelzés az autóba zárt, elhagyott macskáról. A helyszínen, egy benzinkútnál körbekérdezés után kiderült, 5. napja áll magára hagyva az autó. Az alapítány munkatársai riasztották több megye rendőrségét és az illetékes önkormányzat hatóságát. Miután minden, a szabadításra vonatkozó, szabályos módszert számba vettek, nem maradt más hátra, mint az ablak betörése, természetesen szigorúan jegyzőkönyvezve az esetet - számolt be az esetről a titkár.
Az így megmentett cica az állatkórházba került és a Molli nevet kapta. Ki volt száradva, ezért kapott infuziót. Ha valaki szeretné magához venni az állatot, az ASKA alaptíványnál érdeklődhet.

Fotók a szabadításról, információk ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!