Zséda és Lilu a mellrák ellen: ismét lesz gyaloglás a nőkért!

FMH - A mellrák a nők leggyakoribb daganatos megbetegedése, ám a vizsgálati technika és a kezelési lehetőségek gyors ütemű fejlődése lehetővé teszi az időben felfedezett megbetegedések túlnyomó részének gyógyítását. A Gyaloglás a Nőkért akció is segít felvenni a harcot az emlőrákkal!

feol.hu

Az AVON a korábbi hagyományokat követve idén ismét gyaloglást szervez, június 6-án a Városligetben és környékén. A rendezvényen ezúttal pólók értékesítésével gyűjtik az adományokat.
A megmozdulás célja, hogy minél többen összegyűljenek, és részvételükkel kifejezzék elkötelezettségüket az emlőrák elleni küzdelemben. A gyalogláson minden alkalommal több ezren vesznek részt, akárcsak a tavalyi megmozduláson, amikor mintegy húszmillió forintnyi adomány adtak át a rendezvényen a Magyar Rákellenes Ligának, egy közös pályázatra. 
 
A kezdeményezéshez minden évben több ismert hölgy is csatlakozik, függetlenül bármilyen tévécsatornától, politikai vonaltól, függetlenül attól, hogy sportoló, vagy énekesnő, színésznő, táncos, modell, vagy műsorvezető - csak egy számít. Nők. Nők, akik nemcsak szépek, ismertek és sikeresek, de tenni is akarnak. Hazánk híres hölgyei minden évben összefognak, hogy ismertségüket egy igazán nemes ügy érdekében használják fel.
 
Zséda és Lilu mellett idén is több ismert hölgy jelezte, hogy idén is csatlakozni kívánnak és erre buzdítják nőtársaikat is. Ők június 6-án rózsaszín lufit vesznek a kezükbe - nemtől és kortól függetlenül – hogy a Városligetben és környékén mintegy 4 km-t sétáljanak és így fejezzék ki elkötelezettségüket az emlőrák elleni küzdelemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!