Csabdi

2015.08.05. 17:31

Önkéntesek vidám falusi freskója a kultúrház falán

Csabdi - A helyi művelődési ház igen lehangoló látványt nyújtó külsejét vidították fel a Csabdi, Vasztély Jövőért Egyesület önkéntesei. Vidéki életképek elöl, tengeri világit idézők hátul - s kész a kedves freskó.

Zsohár Melinda

A művelődési ház vagy ahogy emlegetni szokták: a kultúr homlokzata a falusi miliőt idézi, tehénnel, macskával... Fotó: Egyesület

Az önkormányzat közmunkásokkal lefestette az épületet, kijavíttatta a vakolatot, s a többit a lelkes ifjakra bízta. Vörös Magdolna elnök fogja össze jelenleg a több mint tizenöt éve alakult csapatot, amelyik számos jó ötletet valósított meg. Minden esztendőben megszervezik az Apró Napokat az önkormányzat támogatásával, a szervezést, s a kreativitást azonban a civil szervezet szállítja . Gondos tervezés után kiválasztották, hogy milyen figurák kerüljenek a falra. A homlokzat a falusi miliőt idézi, tehénnel, macskával és a többiekkel, hátul a vágyakat és utazást jelképező tengeri hangulatot keltették életre az alkotók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!