Csákvár

2017.03.01. 15:09

Képviselő-testületi ülést tartottak Csákváron

Csákvár – Képviselő-testületi ülésen téma volt a városközpont fejlesztéséhez kiírt tervezői pályázat, illetve szó esett a Családok Átmeneti Otthonáról is.

Laci Patrícia

A keddi képviselő-testületi ülésen elhangzott, februárban új pályázatot nem nyújtottak be, beszámoltak a hivatal 2016. évi munkájáról, emellett a városközpont fejlesztéséhez kiírt tervezői pályázatot is elbírálták.

Fotó: Koppán Viktor

Az eseményen szó volt a Családok Átmeneti Otthonáról, amely nem krízisotthon lesz, az intézmény a lakhatási problémákkal küzdő családoknak szeretne segítséget nyújtani. Az otthon nagyjából 20 főt tud befogadni, a lakhatási idő egy évre szól, de ezt meg lehet hosszabbítani még fél évre. Ahhoz, hogy igénybe tudják a rászorulók venni az intézmény szolgáltatásait, egy előzetes szűrésen kell részt venniük, eddig két csákvári család már sikeresen át is esett a szűrésen, ők majd beköltözhetnek, amint a személyi feltétele meg lesz az intézménynek, s ki tudja nyitni a kapuit. Az otthonba jelenleg is keresnek még munkaerőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!