Csákvár

2017.04.04. 15:25

Nyit a csákvári hulladékudvar

Megnyílik a csákvári hulladékudvar a Széchenyi utca 8. szám alatt április 8-án, szombaton 9 órakor, olvasható a város honlapján.

Laci Patrícia

A hulladékudvart érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező csákvári lakosok vehetik igénybe  abban az esetben, ha a helyszínen felmutatják a személyi igazolványukat és a lakcímkártyájukat. A csákvári polgárokon kívül a bodméri és a vértesboglári lakosok is használhatják a hulladékudvart. A telepen átvesznek  például bútorféleségeket, háztartási gépeket, vízbázisú festékeket, fém-, papír-, elektronikai-, s műanyaghulladékokat, illetve csomagolási üveghulladékokat. Ezeken kívül lehet vinni még maximum 5 liternyi fáradt olajat, s festéket, legfeljebb 1 kilogrammnyi szárazelemet. Nem fogadnak el  a meghatározottnál nagyobb mennyiségű szemetet, gumiabroncsot, vállalkozásból vagy építésből származó hulladékot, illetve zöld- és kommunális hulladékot sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!