Jézus élete festményeken, irodalomban és rajzokon

2017. január 03., 20:55 szerző: Balla Tibor
komment
Dunaújváros - A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házában január 12. és február 5. között látható Jézus élete festménykiállítással egybekötve pályázatokat hirdettek.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az Aknay János, ef Zámbó István és tábori csaba festményeiből álló kiállítással párhuzamosan a Bartók Kamaraszínház és a Hetednapi Adventista Egyház rajzpályázatot hirdet az általános iskolák 1-4. és 5-8. osztályos tanulói számára 21 bibliai szakasz alapján. A beérkezett pályaműveket a Rohonczi István, tábori csaba és Várnai Gyula képzőművészekből álló zsűri bírálja el. Minden pályázó könyvjutalmat kap. Mindkét kategória I., II. és III. helyezettje 10 000, 8000, illetve 6000 Ft díjazásban is részesül.

Ugyancsak a kiállítás és a reformáció 500. évfordulója alkalmából történelmi és irodalmi pályázatot is hirdet. Az irodalmi pályázat témája ugyancsak a 21 bibliai szakasz, amíg a történelmié három kérdéskörből választható. Pályázni novellával, verssel, esszével, vagy előadható drámával lehet. Az ünnepélyes eredményhirdetés február 2-án 17 órakor lesz a Bartók Kamaraszínházban.

Balla Tibor

2017. január 03., 20:55 szerző: Balla Tibor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...