Dunaújváros

2016.01.27. 17:47

Polgármesteri vizit

Dunaújváros - Cserna Gábor polgármester a Pannon Oktatási Központ teljes szakmai munkájával ismerkedett tegnap, valamint megtekintette az intézményben zajló fejlesztéseket is.

Körmendi Erzsébet

Cserna Gábor, Dunaújvárosi Megyei Jogú Város polgármestere ősszel, az aula avatási ünnepségen tette tiszteletét legutóbb a Pannon Oktatási Központban.

– Akkor ígéretet tettem az igazgatónak, hogy ellátogatok hozzájuk a hétköznapokon. Ennek tettem most eleget nagy örömmel, megismertem a POK színvonalas szakmai munkáját, és megtekintettem az intézményben zajló fejlesztéseket, a tornacsarnok építését is, és újabb, nagyon jó benyomásokkal gazdagodtam – mondta el Cserna Gábor.

Cserna Gábor polgármester és Borgulya Zoltán igazgató a tegnapi találkozón Fotó: Zsedrovits Enikő

– Nagy megtiszteltetés számunkra, ha a megyei jogú városunk polgármestere érdeklődik irántunk, ellátogat hozzánk. Boldogan adtunk számot a mindennapjainkról, tevékenységünkről, gimnáziumi oktató-nevelő munkánkról, valamint magánintézményi körbe tartozó, például nyelvi képzésekről, nyelvvizsgáztatásról – hangsúlyozta kérdésünkre válaszolva Borgulya Zoltán, a Pannon Oktatási Központ igazgatója.

A folytatásban elmondta: – Szerencsésnek mondhatjuk magunkat abból a szempontból is, hogy intézményünknek köznevelési megállapodása van a magyar kormánnyal. A szaktárca rendszeresen ellenőrzi a szakmai munkánkat. Cserna Gábor javaslattevőként egyetértett azzal, hogy mi bekerüljünk ebbe a körbe. A mostani látogatásakor meggyőződött arról, nem vagyunk érdemtelenek erre a címre. Borgulya Zoltán a fejlesztésekkel is megismertette a települési vezetőt. Megmutatta a már teljesen elkészült aulát, amit rendezvénycsarnokként is használnak. Épül és várhatóan tavaszra elkészül a POK új szárnya. A tornacsarnokot pedig már két hét múlva, február elején birtokba vehetik a diákok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!