Egyéb

2014.04.08. 19:40

Pontgyűjtő Akció - Általános Részvételi Feltételei és Szabályzata

Napló/Fejér Megyei Hírlap/Dunaújvárosi Hírlap Pontgyűjtő Akció Általános Részvételi Feltételei és Szabályzata

1. A Napló/Fejér Megyei Hírlap/Dunaújvárosi Hírlap Pontgyűjtő Akció

A Napló/Fejér Megyei Hírlap/Dunaújvárosi Hírlap Pontgyűjtő Akció egy olyan bónuszrendszer, amelyben a vásárlók a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. (székhelye: 8200 Veszprém, Házgyári u. 12..; cégjegyzékszáma: 19-09-515605) – a továbbiakban: PLT – által a Napló/Fejér Megyei Hírlap/Dunaújvárosi Hírlap ügyfélszolgálati irodáiban adott törzsvásárlói pontok „Napló/Fejér Megyei Hírlap/Dunaújvárosi Hírlap Pontgyűjtő Füzetben” – továbbiakban: füzet – való gyűjtése révén kedvezményekhez juthatnak. Ezen füzet segítségével a füzettulajdonosok egyrészt Törzsvásárlói Pontokat (a továbbiakban: pontok) gyűjthetnek a Napló/Fejér Megyei Hírlap/Dunaújvárosi Hírlap ügyfélszolgálati irodáiban lakossági apróhirdetés és lakossági vidám családi hirdetés készpénzzel történő vásárlásakor, másrészt pontokat válthatnak be, és így a további készpénzzel feladott lakossági apróhirdetés és lakossági vidám családi hirdetés áraiból kedvezményekre lehetnek jogosultak.

2. A Napló/Fejér Megyesi Hírlap/Dunaújvárosi Hírlap Pontgyűjtő Akcióban való részvétel

2.1. A vásárlók az akcióba való felvételüket a Napló/Fejér Megyei Hírlap/Dunaújvárosi Hírlap Pontgyűjtő Füzet szabályszerű kitöltésével kérik, amivel jogosultak 5 pont után 1000 Ft-os egyszeri kedvezmény, 8 pont után 2000 Ft-os egyszeri kedvezmény igénybevételére, mely azonban más akciós lakossági apróhirdetésre és más akciós lakossági vidám családi hirdetésre nem vonatkozik, illetve más kedvezményekkel nem vonható össze.

Szabályszerű a füzet kitöltése, ha valamennyi abban szereplő adat olvashatóan kitöltésre került, valamint a megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

Szabályszerű a füzet beváltása, ha a szabályszerűen kitöltött füzetet az 5. és/vagy a 8. pont megszerzését követően esedékes vásárlással egyidejűleg, az annak alapjául szolgáló füzet bemutatásával együtt a Napló/Fejér Megyei Hírlap/Dunaújvárosi Hírlap bármely ügyfélszolgálati irodájában kezdeményezi a füzettulajdonos.

A Pontgyűjtő füzetben lévő adatok kitöltése önkéntes, azonban a kedvezmény igénybevételére kizárólag a hiánytalanul kitöltött, valós adatokat tartalmazó gyűjtőfüzet, illetve annak tulajdonosa jogosult. A PLT a valótlan adatokat tartalmazó, vagy hibásan, illetve hiányosan kitöltött gyűjtőfüzet alapján nem köteles kedvezményt biztosítani.

2.2. A PLT jogosult a füzet beváltását elutasítani, ha az igénylő

2.3. A pontok kizárólag személyhez kötött kedvezmények igénybevételére jogosítanak, a füzetet a tulajdonos nem jogosult átruházni, másnak használatba átengedni. A füzet elvesztése, megsemmisülése esetén a PLT nem köteles a pontok új füzetben történő átvezetésére.

2.4. Vásárlói szabályzat: A gyűjtőfüzet beváltása a PLT által történik, amennyiben a vevő nem ért egyet az elszámolással, neki kell bebizonyítania annak helytelenségét. A bizonylatokat e célból meg kell őrizni.

2.5. A gyűjtőfüzetek legkésőbb a füzet hátoldalán feltüntetett határideig válthatók be.

2.6. A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. dolgozói, azok családtagjai és közeli hozzátartozói nem igényelhetnek Pontgyűjtő füzetet, az az alapján járó kedvezmények igénybevételére nem jogosultak.

3. A pontrendszer

3.1. A PLT Napló/Fejér Megyei Hírlap/Dunaújvárosi Hírlap ügyfélszolgálati irodáinak vásárlói minden készpénzes lakossági apróhirdetés vagy lakossági vidám családi hirdetés vásárlásánál bruttó 1000,- Ft-onként 1 pontot (pecsétet) szereznek, amely a gyűjtőfüzetbe történő beragasztással (pecsételéssel) válik felhasználhatóvá. 5 pont összegyűjtése esetén az 5 pont egyszeri, 1000 Ft-os kedvezményt jelent a vásárló következő készpénzes lakossági apróhirdetés vagy készpénzes lakossági vidám családi hirdetés vásárlása esetén, mely más kedvezményekkel nem vonható össze. 8 pont összegyűjtése esetén a 8 pont egyszeri, 2000 Ft-os kedvezményt jelent a vásárló következő készpénzes lakossági apróhirdetés vagy készpénzes lakossági vidám családi hirdetés vásárlása esetén, mely más kedvezményekkel nem vonható össze. A pontokat pecsétek testesítik meg.

A füzetben történő pontjóváírásnak kizárólag a vásárláskor (fizetéskor) van helye, utólagos pontjóváírás nem lehetséges. Az esetlegesen helytelenül jóváírt pontösszeggel kapcsolatos reklamációt a tulajdonos a helyszínen, még a pénztártól való távozás előtt köteles jelezni.

3.2. A pontkibocsátás és -beváltás feltételei, valamint a jelen szabályzat rendelkezései a PLT által www.veol.hu/www.feol.hu/www.duol.hu honlapon közzétett hirdetményi közzététellel bármikor a PLT által egyoldalúan megváltoztathatók. A változás kizárólag annak közzétételét követően léphet hatályba. Az esetleges változtatásokból eredő kárért a PLT felelősséggel nem tartozik.

3.3. A pontok csak és kizárólag készpénzes lakossági apróhirdetés vagy készpénzes lakossági vidám családi hirdetés vásárlása esetén válthatók be, azok beváltása ellenében pénzbeli kifizetés nem teljesíthető, az pénzre nem váltható. A füzettulajdonos nem jogosult a be nem váltott, elévült, érvénytelenített vagy zárolt pontok, füzetek után kártérítés, bármilyen ellenszolgáltatás követelésére.

3.6. Jogszabályban meghatározott esetek kivételével a PLT nem felel a füzettel kapcsolatos visszaélésekért, valamint a füzet elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése következtében keletkezett károkért.

4. Adatkezelés

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXVII. törvény  vonatkozó rendelkezései alapján hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. (8200 Veszprém, Házgyári út 12.) által készítendő információs adatbázis a következő adataimat tartalmazza: név, lakcím, telefonszám, mobilszám, e-mail cím. Hozzájárulok ahhoz, hogy címzett postai küldemény, elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű kommunikációs eszköz útján a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. marketingakcióiról történő tájékoztatást küldjön.

Veszprém, 2014. április 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!