„40 000 éves" gyógyító erő Lentiben (x)

2017. február 13., 08:00
Thermal Hotel BALANCE - ahol az ősi gyógyvíz ereje és az energiavonalak találkoznak
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 0

A föld mélyén rejtőző gyógyító kincseket eleink is felfedezték maguknak. A termálvizek jótékony hatásait már az ókorban ismerték, hazánkban elsősorban a rómaiaknak köszönhető a fürdőkultúra. Ők a vizes kúrákat rendszeresen alkalmazták fájó végtagjaikra, de Homérosz szerint Odüsszeusz is izzasztó fürdőket vett bolyongásai alatt, így pihente ki fáradságát. Több legenda is elmeséli, hogy a természetes forrásokat gyógyító erővel áldották meg az istenek, ezeken a helyeken fürdőket hoztak létre a gyógyulni vágyók számára.

Ilyen ősi, gyógyító erejű helyen létesült Lentiben a gyógy- és élményfürdő illetve a Thermal Hotel Balance**** szálloda. A lenti fürdő vize Európa-szerte ismert és keresett 40 000 éves nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, amely mozgásszervi-gerinc (nyak, hát, derék), lumbágó, ízületi (váll, könyék, kéz, csípő, térd, boka) problémák, gyulladásos és kopásos megbetegedések kezelésére alkalmas. A gyógyvízhez kapcsolódóan kúraszerűen alkalmazott gyógyászati kezelések is igénybe vehetők.

A gyógyvíz a természet patikájának egyik legértékesebb kincse. A szépség  és egészség megőrzésében, valamint a gyógyításban is kiemelkedő szerephez jut, s talán éppen ezért, fontosságát felismervén, hazánk gyógyvizes létesítményeit is egyre többen látogatják  mind a külföldi érdeklődők, mind a hazai lelkes fürdő rajongók.

A magyar-szlovén határnál fekvő Lenti termálfürdőjében nemcsak a gyógyerejű víz kincse található meg, hanem jótékony természetes földsugárzások is éreztetik hatásukat. A gyógyfürdő területén felépített Szent György Energiapark sétaútjai a Föld meridián-vonalai mentén haladnak. Ezeket a Szent György-vonalakat a keleti kultúrákban sárkányáramoknak nevezik. Mindezek teszik Európa-szerte egyedülállóvá a gyógyító erejű helyen felépített fürdőt és a Thermal Hotel Balance**** szállodát.

A gyógyító helyeket az emberi testhez hasonlóan erőtér, aura veszi körül.  A fürdőkomplexumban található Szent György Energiaparkban az energiavonalak találkozási pontjaiban a legerősebb a pozitív sugárzás.  A Szent György-sávok önmagukban is jótékony hatásúak, de a termálvízzel kombinálva nagyobb hatásfokot érünk el. A különleges energetikájú helyen a jótékony hatású energiavonalak és az ősi gyógyvíz ereje találkozik, együttes hatásuknak köszönhetően az ide érkező vendégek szervezete feltöltődik energiával.

www.balancehotel.hu; www.lentifurdo.hu

2017. február 13., 08:00

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...