Életmód

2015.05.10. 10:38

A köpölyözés új formája segíti az alakformálást

Aki egészségesen szeretne bomba formába lendülni a nyárra, érdemes elkezdenie a z alakformálást már most. A zsírégetés napi 3 liter víz elfogyasztásával kezdődik...

S. Töttő Rita

Kevesen mondhatják el magukról, hogy nyár előtt a tükörbe nézve úgy érzik: minden rendben van. A súly és az alak azonban most még módosítható anélkül, hogy nagyobb kárt tennénk a szervezetünkben. Az önfeledt nyaralás érdekében ne az utolsó két hétben próbáljunk megszabadulni a feleslegtől, a striáktól és a narancsbőrtől.

Lasch Erika modern köpölyözése segíti az alakformálást (Fotó: a szerző)

– A mozgás és ésszerű diéta beépítése mellett évezredes módszereket is bevethetünk, mint amilyen a „köpölyöző masszázs” – javasolja Lasch Erika fehérvári masszőr, aki az általa alkalmazott technikával a köpölyözés évezredes hagyományát éleszti fel új formában. – A Weyergans-féle vákuum eljárást a legújabb orvosi és kozmetikai ismeretek szerint fejlesztették tovább és masszázzsal kombinálták. Ami mindebből létrejött, egy készülék, melynek sok pozitív hatása van: erősen aktiválja a nyirokkeringést, fokozza a zsírégetést és erősíti a kötőszöveteket.

S tényleg: a kis szívópisztolyok feszesítik a bőrt a kézen, felkaron, dekoltázson és kisimítják az arcbőrt. Tökéletes megoldásnak tűnik a narancsbőr és a zsírpárnák kezelésére, valamint a terhesség utáni stria csíkok halványítására is. Nem mellesleg, a szakértő szerint gondoskodik a depozsír lebontásáról a tipikusan problémás területeken, ezáltal jelentős körfogatcsökkenés érhető el, így 2-3 konfekcióméretet is csökkenhet a testméret. A vákuumos kezelés hatására a meghízott zsírsejtek kisebbek lesznek, kisimul és egészségesebb ,feszesebb lesz a bőr. A masszőr azonban hangsúlyozza: a kezelés ideje alatt 3 liter víz fogyasztása szükséges, hogy a kiválasztódó méreganyagok kimosódjanak a szervezetből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!