A nő legjobb barátja

2017. január 09., 05:45 szerző: S. Töttő Rita
komment
Nemrég mondta egy fiatal ismerős (és épp kora miatt nem vettem sértésnek meghökkentő kijelentését): „a te példádon is látszik, hogy ennyi idősen is lehet normálisan kinézni”.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ááááá, első körben ez egy óriási pofon, aztán egy kis simogatás - a lélektani és intelligenciahányados kérdését most ne is firtassuk tovább. De épp ezért, a negyvenhez közeledve, feljogosítva érzem magam arra, hogy elmondjam, szerintem mi egy harmincas nő legjobb barátja - a túlexponáláson kívül. Nem, nem a gyémánt. Gábor Zsazsa (Isten nyugosztalja) biztos nem a gyémántporos kezelésekre gondolt, amikor azt mondta, a gyémánt a nő legjobb barátja... Bár megeshet, hogy vannak olyan hölgyek, akiknek az arcát már a kőnek a látványa is kisimítja...

Mivel a genetikára (még) nincs befolyásunk, ezért kizárólag azokról a tényezőkről beszélhetünk, amelyek az életmódunkra hatnak. Ezek pedig elsősorban azok az ételek és italok, melyeket magunkhoz veszünk. Mert vallom, „az vagy, amit megeszel". Sok az ócska, műanyag étek manapság, nehéz kizárni őket, de egészségi szempontból megéri! A kellő „napfény-fogyasztás" is ide tartozik, ahogy a mozgás és a szűrések beiktatása szintén. És aztán eljön egy kor, amikor alattomosan elkezd fogyni a szervezetből az alapanyag. Ezért mondom, hölgyek, vedeljétek a kollagént, a hyaluronsavat, E-vitamint és a porcképzőket! Ezek jó barátaink!

S. Töttő Rita

2017. január 09., 05:45 szerző: S. Töttő Rita

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...