Életmód

2014.08.18. 17:13

A sikeres önéletrajz titkai

A hatékony álláskeresés első lépései közé tartozik egy tökéletes önéletrajz elkészítése, melynek sorsa az előszűréseken mindössze általában 15 másodperc alatt dől el. Érdemes belefektetni tehát az időt és energiát, hogy sikerrel járjon. Ön tudja, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie az írásakor? Megosztunk néhány tippet, mellyel nagyobb sikert arathat a HR kollégák körében.

Ami az első benyomást illeti, figyeljen a következőkre:

A megjelenés tekintetében az alábbiakra ügyeljen:

Ami a bekezdéseket illeti:

A karrier céljának megfelelően:

Ha készen van az önéletrajzával, és többszöri nekifutásra sem talál benne hibát, nekikezdhet székesfehérvári állásokat keresni álláskereső honlapokon. A dolgozni. com honlapon azonban nem csak székesfehérvári állásokat talál, bőven várják állások Fejér megye egész területéről is. Az oldal moderátorai folyamatosan kiszűrik a valótlan álláshirdetéseket, így Ön csak valós, a munkavégzés helyszínével is ellátott hirdetéseket olvashat. Az is fontos szempont, hogy egy hirdetés mindössze egyetlen kategória alatt böngészhető, így lényegesen gyorsabban találhatja meg a Fejér megyei, és székesfehérvári állások közül a kifejezetten Önre szabottat.

Jelenleg is igen sokféle munkák érhetőek el Fejér megyében a raktárostól kezdve a műszaki termékmenedzserig, így lehet bártan böngészni. Sok sikert hozzá!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!