Életmód

2014.12.30. 17:35

A fiatal hölgy és táncpartnere, az életben is egy párt alkot

Kincsesbánya - Gallai Anett végzős hallgatóként fontos feladatot kapott a cégnél, ahol gyakornokként dolgozik.

B. Kiss László

Gallai Anett Móron született, de kicsi korától Fehérváron lakik. Általánosba a Tolnai útiba, középiskolába az I. Istvánba járt, ahol marketinget tanult. Jelenleg a budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola végzős hallgatója, itt is marketinget tanul, csak már angol nyelven. Egy kincsesbányai kft.-nél találkoztam vele, ahol a fiatal és csinos hölgy gyakornokként dolgozik. A cég, amely egyaránt működtet üveghomok bányát és tehenészetet is, néhány hete kezdett gránátalma levet importálni Azerbajdzsánból. A kiváló élettani tulajdonságokkal rendelkező termék online értékesítésével Anettet bízták meg.

- Tizennégy éves koromtól táncolok, és több éve már versenyszerűen űzöm a társastáncot mondja magáról. Fehérvárra és a fővárosba is jár, heti öt-hat alkalommal edzésre. Partnerével, aki a magánéletben is társa, már több éve táncolnak együtt. Így ugyan többet lehetnek együtt, ugyanakkor a közös munka, a felkészülés során fellépő nézetkülönbségek a párkapcsolatra is kihathatnak - derült ki Anett szavaiból.

Gallai Anett és partnere minap a csurgói Károlyi-kastélyban táncolt egy jótékonysági koncerten
Fotó: Hrubos Zsolt

A pár B osztályos a standard kategóriában. Ennél még van feljebb is, ahová el szeretnének jutni, csakhogy most a szakdolgozata miatt nem tudtak eleget edzeni tudtam meg Anettól, aki a kérdésre: melyik a kedvenc tánca, azt felelte: mindegyiket szereti. Az angol keringőt azért, mert lágy, a tangót meg azért, mert éles, hirtelen mozdulatok jellemzik. Ezekkel szemben a quickstep vidám és könnyed...

A beszélgetés végére marad a kérdés, amit, ha egy nő készítette volna ezt a cikket, elsőként tett volna föl. Hány ruhakölteménye van a fellépésekhez? Jelenleg három hangzik a felelet. Ha újat csináltat, akkor elad egy régit. Most is árulja az egyiket. Versenyzett benne eleget mondja Anett. Aki persze nagyon menő, az gyakrabban csináltat újat. S hogy mibe kerül egy ilyen gyönyörű ruha? Az nagyban a díszítéstől függ. Az ő egyik ruháján például több ezer strassz van, amelyeket egyenként ragasztott föl a varrónő. És akkor még nem említettük a tánccipőt, amelyből egy pár fél év alatt elkopik. A fiúknak persze egyszerűbb dolguk van. Ők jól el vannak egy frakkban is teszi hozzá Gallai Anett. Ami pedig a terveit illeti: egyaránt folytatni szeretné a tanulást, a táncot, és a cégnél végzett munkát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!