Életmód

2014.12.07. 15:25

Anyaként is lendületben

Harminc felett, anyaként is elérhetők olyan sikerek, amelyeket a húszévesek is megirigyelnének.

S. Töttő Rita

Néha mi nők, magunk is azt hisszük, hogy az élet harminc felett és szülés után már nem tartogat túl sok komoly női sikert. S ha eddig nem sportoltunk, akkor már aligha fogunk. Ha eddig nassoltunk, ezután is fogunk. És még sorolhatnám. A fehérvári Kaczur Beatrix azonban megmutatta: nem kell ennek így lennie, s aki gyerekkorában duci volt, s harmincasként szült, állhat még akár a dobogón is rangos fitnesz modell versenyen. Elhatározása, kitartása megvolt hozzá. Az eredmény éppen ezért nem is maradt el. S ez a legfontosabb.

A fehérvári Kaczur Beatrix keményen megdolgozik a sikereiért (Fotó: a szerző)

– A sport ugyan mindig jelen volt az életemben, de nagyrészt csak „kényszer” jelleggel. A kislányom születése után a szervezetem azonban már nem örült annyira a futás okozta terhelésnek, ezért kipróbáltam többféle mozgásformát. Végül jött a súlyzós edzés, ami mára a napjaim részévé vált. Olyannyira, hogy tavaly óta a színpadon is próbálok bizonyítani magamnak – meséli a most 36 éves, sugárzó Beatrix, aki épp olyan lelkesedéssel mesél sikereiről, mint kislányáról.

– Tavaly volt az első színpadi szárnypróbálgatásom az edzőmmel – mondja, s ezután elkezdi sorolni az eredményeket, amelyek közül a legfrissebb a múlt heti olaszországi 32. Universe N.B.B.U.I verseny, ahol modell kategóriában második lett. Sok sikerélménnyel, ám néha lemondással is jár ez a sport, s nem csak az ételek, de versenyidőszakban a családdal töltött idő tekintetében is . Ám kislánya és párja mindig határtalanul boldog, amikor újabb kupával tér haza. Egy meglehetősen sikeres szezonzárás után újabb és nagyobb tervekkel vág a jövő esztendőbe:

– Szeretnék jövőre is színpadra állni és a kislányomnak a legfényesebb érmet hazahozni – árulja el. A kupák a kislánynak nem csak a csillogást jelentik. Hanem azt: ha valamiért keményen dolgozunk, annak eredménye van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!