Életmód

2017.04.11. 14:55

Az idén holografikus hajat hordunk

Mikor Gábor Dénes 1947-ben kidolgozta a holográfia elméletét, biztosan nem gondolt arra, hogy 70 év múlva nők fején jelenig majd meg az eljárás alapján született látványos eredmény, azaz a szokatlan színekben játszó hajfestés.

Kocsis Noémi

A tengerentúlról indult 2017-es trend az idén nálunk még csak óvatosan hódít majd, ahogy a holografikus, avagy opálos színekben pompázó ruhadarabok, körmök és kiegészítők is csak a bátrakon, vagy a diszkóba igyekvőkön tűntek fel itthon eddig.

Fotók: BoredPanda

A holografikus hajszínezés meglehetősen földöntúli, kissé sci-fi hatást kelt amúgy és idősebbeknek is jól állhat, de akkor fel kell hagyni a hagyományos, kissé konzervatív stílussal és bevállalni egy fekete bőrdzsekit, egyéb vagányabb darabot.

Az opálos hajszínezés ugyanis leginkább karakán, kontrasztos színekkel és ruhadarabokkal lesz menő, nem a pasztellszínű kiskosztümmel, meg a körömcipővel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!