Hétvége

 • cikk kép
  Az a jó, ha a tánc személyes és átélhető

  Adony - Az április végi tánc világnapján szerepeltek a városban a Budapest Kortárstánc Főiskola táncosai. A művészek friss, izgalmas jeleneteket adtak elő egy gála keretében.

 • cikk kép
  A repülés egy életre szóló szerelem

  Székesfehérvár - Földi Ottó tíz éve foglalkozik repüléssel. Hat esztendeje hivatásos repülőgép-vezető, valamint repülőgépvezető-oktató.

 • cikk kép
  Aggregátor + dobogó + deszkák = mozi

  Székesfehérvár - Több évtizednyi mozis múlttal kész kultúrtörténeti példatár lehetne a hamarosan 80 esztendős Kovács József. A megyeszékhely lakói főleg az egykori Köztársaság moziból emlékezhetnek rá.

 • cikk kép
  Koller Ferenc mindig munka mellett szorított időt a teniszre

  Székesfehérvár - A Honvéd Szondi SE teniszezői már készülnek a június végén kezdődő férfi csapatbajnokságra.

 • cikk kép
  Személyreszabottan válassz sport táplálék-kiegészítőt!

  Te is ugyanazt a vitamint és fehérjét szeded, mint a barátod? Futsz, de mégis a fitneszeseknek szánt táplálék-kiegészítőket vásárolod? Rendszeresen úszol, de még nem találtál kifejezetten úszáshoz ajánlott készítményt? Ismerd meg a személyreszabott megoldásokat, így te is hatékonyabb lehetsz!

 • cikk kép
  Rossz hír az allergiásoknak: emelkedik a pázsitfűfélék pollenkoncentrációja

  A hétvégén a pázsitfűfélék pollenkoncentrációja fokozatosan emelkedik, helyenként már elérheti a tüneteket okozó közepes szintet, és a hirtelen kialakuló zivatarok során roncsolódó pollenszemek esetenként asztmatikus tüneteket is kiválthatnak - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) pénteken a hivatalos Facebook-oldalán.

 • cikk kép
  Ne kampányszerűen tanuljanak a gyerekek, szükséges a gyakorlás!

  Bizonyítványjavító tippeket szedett csokorba Nagy Erika. Úgy véli, a félévi jegyek megtartására, kijavítására még van lehetőség.

 • cikk kép
  Lemenni spárgába

  Vagy nem merjünk megvenni, vagy nem tudjuk, mit is kezdhetnénk vele. Holott a friss, roppanós zöldspárga igazi ínyencfalat.

 • cikk kép
  Pumpa kerékpáros pálya a Bregyónál

  Székesfehérvár - Egy speciális, úgynevezett pumptrack kerékpáros pálya épült Fehérváron, a Bregyó-közi Sportcentrum mögötti parkerdőben.

 • cikk kép
  Így csinálta Tomán Szabina: bombaforma szülés után is

  Tomán Szabina életmód tanácsadóval beszélgettünk arról, vajon mi is az egészséges táplálkozás titka.

 • cikk kép
  Depresszió: meglepő felfedezés a férfiaknál

  Meglepő felfedezést tettek az MTA és a Semmelweis Egyetem kutatói, miközben a depressziót kiváltó génvariánsokat keresték az emberi genomban. Kiderült, hogy egy konkrét génváltozat csak pénzügyi-gazdasági nehézségek esetén fokozza a depresszió kockázatát, ráadásul csak férfiakban, és ott is főleg 30 év felett.

 • cikk kép
  Fehérjehiány okozhatja a gyermekkori ekcémát

  Egy friss kutatás szerint a filaggrin nevű fehérje okozhatja a gyermekkori ekcéma kialakulását - mondta Körmendy Miklós, a Szent Imre Kórház vezető főorvosa hétfőn az M1 aktuális csatornán.

 • cikk kép
  A jó stílusérzék belülről fakad - Most az öltözködés volt terítéken a Nemekből Igenek Klubban

  Székesfehérvár - Miként függ össze az önértékelésünk az öltözködésünkkel? Léteznek-e apró trükkök, hogy stílusosabbak legyünk? Ezeket a kérdéseket feszegették a Nemekből Igenek Klubjában a minap.

 • cikk kép
  A sokoldalú magnézium (x)

  Az emberi szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlen ásványi anyag a magnézium. A magnézium, ahogy a többi ásványi anyag, energiát nem biztosító, szervetlen tápanyag.

 • cikk kép
  Kerékpárra fel! De hogyan?

  A jó idő beköszöntével egyre többen kapják elő kerékpárjukat, vagy éppen terveznek biciklivásárlást. Szakemberek segítenek most abban, hogyan kerekezzünk, hogy az jót tegyen.

 • cikk kép
  A kultikus akadályfutó verseny visszatér

  Ma már szinte hetente rendeznek különféle akadályfutó versenyeket, itthon és más országokban. Ám tavaly történt valami, ami alapjaiban változtatta meg az OCR versenyekről kialakult képet.

 • cikk kép
  Ha összeadnánk, egy átlagos nő élete során négy évet vérzik folyamatosan a menstruáció miatt

  Van, akit jobban zavar, és van, akit kevésbé. A nemrégiben napvilágot látott kutatások alapján a megkérdezett nők közel 60 százaléka mondta, hogy jobban szeretné, ha évi 13 alkalomnál ritkábban menstruálna. Közülük 48 százalékuk sohasem, harmaduk évi 3 alkalommal, 8 százalékuk 6 havonta és 9 százalékuk évente egyszer szeretne menstruálni.

 • cikk kép
  Xco, a továbbfejlesztett aerobic

  Az aerobik a fitneszipar első és talán legsikeresebb ágának tekinthető. A hatvanas évek végén indult hódító útjára Amerikából, és ma már többféle változatának hódolhatnak a követői.

 • cikk kép
  Lovas táborok - hova, milyet, mennyiért

  Ha a lovastábor szót beütjük a böngésző keresőjébe, több mint 53000 találatot kapunk. Ennyi tábor ugyan nyilván nincs, de tény, hogy hatalmas a kínálat. Választani pedig nehéz.

 • cikk kép
  Színpompás, finom, egészséges ételek - Így vegyük rá a családot a zöldségfogyasztásra!

  Körkép - A tavasz beköszöntével egyre több friss gyümölcsöt és zöldséget találunk a piacon. Ezek képezik az egészséges étkezés alapját, de sokan nem szeretik nyersen fogyasztani sem a zöldségeket, sem a gyümölcsöket. Mutatunk néhány receptet - ezekkel biztosan megszeretik a kertből kikerülő vitaminbombákat.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...