Életmód

2015.06.28. 19:30

Pilates tréning a szabad ég alatt – este

Székesfehérvár – Különleges élményben lehet része annak, aki kilátogat vasárnap esténként a Halesz ligetbe. Pilatessel lazíthat a megfáradt fehérvári.

S. Töttő Rita

Ingyenes, kétórás(!) pilates órákat tart a nyári szünidőben Esztergomi Terézia személyi edző a Halesz ligetben, vasárnaponként 18.30 és 19.30 között.

A szabadtéri kondipark Budai úti oldalán lévő füves területen mozoghatnak az érdeklődők június 21-e óta, egészen augusztus 30-ig. A foglalkozásokon megismerkedhetünk a pilates alapgyakorlataival, alapelveivel, megtanulhatjuk, hogyan figyeljünk oda a légzésre, a test középpontjára. S ha jól csináljuk, e sport segít a koncentráció elsajátításában, precizitásra, s könnyed, laza mozgásra ösztönöz. Nem kell más az órákon való részvételhez, csak saját tornaszőnyeg, törölköző, ivóvíz, valamint egy kis kitartás, hogy a kétórás gyakorlatokat végig tudja csinálni – természetesen a saját tempójában – mindenki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!