Rendezzünk nyáron családi olimpiát!

2017. július 05., 17:40 szerző: Kocsis Noémi
komment
Briliáns ötletet találtunk egy tengerentúli blogon: a nagy melegben dívó családi aktivitások egyike fél délután is eltarthat, miközben remekül szórakozik mindenki és díjakat is nyerhetünk!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ha már nincs magyarországi nemzeti olimpia, nosza, rendezzük meg a családok közöttit mi magunk! Csak egy kis szervezés és néhány ház körüli, vagy olcsón beszerezhető kellék kell hozzá, meg egy nagyobbacska kert, vagy olyan füves terület, ahol megszervezhető egy kisebb csapatsportos délután is. A versenyszámok rém egyszerűek: az egyikben például a szülők egyike talicskába ül bekötött szemmel, a másik pedig rajtjelre lavírozva végigtolja a kijelölt útvonalon felállított bóják között (ezek megtöltött vizespalackok is lehetnek!). A cél: a bóják tetejére helyezett teniszlabdák összegyűjtése, minél rövidebb idő alatt!

A „Becsípett pincér” versenyszámban a szülőknek úgy kell egy tálca megtöltött vizespohárral elmenniük a célig, hogy csakis egyik lábukat keresztbe a másik elé helyezve járhatnak. Az „Unikornis Bowlingban” a fejükre elöl rákötött és lógatott labdasúllyal kell elbombázni az alakzatba állított vizespalackokat. A „Maradj száraz!” játékban a bekötött szemű játékosnak úgy kell ellavíroznia a felakasztott és vízzel töltött lufik erdejében, hogy valamennyi épen és lógva marad.

A családok közötti vicces kötélhúzás sem maradhat el, de a két egyéni kötélhúzónak itt sörösrekeszekre állva kell közben egyensúlyoznia! Természetesen ennél a versenyszámnál jó, ha két azonos súlyú kel egymással birokra...

Íme, ilyen az unikornis bowling! Fotó: Pinterest

Kocsis Noémi

2017. július 05., 17:40 szerző: Kocsis Noémi

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...