Életmód

2014.10.19. 13:20

Vibráló edzésforma

Ki ne örülne, ha egy 50 perces edzést letudhatna 15 perc alatt? A vibrációs tréninggel ez is lehetséges.

S. Töttő Rita

A vibro trainerrel végzett edzés a modern alakformálási módszerek egyik legkényelmesebb és leghatékonyabb formája. Balla Tamara és Csutiné Rita szakértők elárulták: alkalmanként 15 perc az eszközön, megfelel egy 50 perces intenzív edzőtermi edzésnek vagy 1 óra futásnak, ízület kímélő módon. Működése egyébként nagyon egyszerű elven alapszik, a test azonnali válasz reakcióját a természetes reflexeinket használja ki.

Csutiné Rita és Balla Tamara szívesen használják a gépet

- Másodpercenkét többször kibillent az egyensúlyi helyzetünkből, a testünk pedig akaratlanul ellent tart, az összes izom megmozdul, hogy az egyensúlyunkat megőrizzük - magyarázza Balla Tamara s hozzáteszi: ez kívülről rezgésnek látszik, valójában azonban rengeteg apró izom összehúzódás.

Sokkal több, mint amit egy edzőtermi edzéssel el lehet érni. Egyebek mellett serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti a kollagén réteget, segíti eltüntetni cellulitiszt, hogy csak néhány előnyét említsük.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!