Életmód

2014.07.26. 06:49

Volt, aki a vágy hevében rúgta ki az autó ablakát

Minden hetedik magyar szexelt már nyilvános helyen – derült ki egy internetes felmérésből.

Sebestyén Lilla

Hétből egy ember szeretkezett már a szállodai szobán kívül. Az izgalmakat keresők számára a wellness részlegek és a vízpartok a legvonzóbbak, s utóbbinál a vadállatok okozzák a legtöbb váratlan meglepetést – derült ki egy szálláskereső portál online felméréséből, amelyben közel 10 ezer magyar vett részt. A válaszadók több mint fele gyakrabban szeretkezik nyaralás alatt, főleg a 40 év felettiek vágyát fokozza egy kis utazás.  – Az eredményekből jól látszik, hogy a mindennapi rutin megszakítása és egy kis változatosság mindenkit felráz – magyarázta Varga Zoltán, az egyik szálláskereső portál ügyvezető igazgatója, akinek az állítását az eredmények is alátámasztják.

Kiderült, hogy a megkérdezettek háromnegyede számára egy szálláshely jelenti az ideális helyszínt az együttlétekhez és az otthoni hálószobát csak a magyarok 15 százaléka preferálja.  – Különösen népszerűek sötétedéskor a nádasokban megbúvó horgászstégek, csónakok, de sokan azt is kihasználják, hogy a tavak nyakig érő vizében vagy egy buborékokkal teli pezsgőfürdőben még nappal sem lehet biztosan tudni, mit csinál pontosan az összesimuló pár – mondta el a portál vezetője. De az sem ritka, hogy a párok a víz helyett más természetközeli helyet, például egy csendes erdei ösvényt választanak, de az autók és a nyilvános terek is vonzónak számítanak. 

– A nyilvános helyen összebújók között kevesebben vannak, akiket kifejezetten izgat, hogy a közelben mások is vannak, a többség igyekszik elrejtőzni – mondta Varga Zoltán, majd hozzátette: Ebből szoktak adódni a kínos helyzetek. Az autóval sötét helyre lehúzódókra gyakran a rendőrök köszöntek rá, de olyan is volt, hogy az erdei turistautakról letérőket kóbor kutyák, vaddisznók vagy a nádasban hattyúk zavarták meg. Olyanok is akadtak, akik végül magukat buktatták le, például hagyták, hogy elsodorja a víz a fürdőruhájukat.  – Azok sem jártak jobban, akik szenvedélytől fűtve kirúgták az autó ablakát, és hajnalban magyarázhatták a szerelőnek, miért nincs más sérülés a kocsin – idézett a vicces – bár felettébb kínos – történetekből az ügyvezető.

Címkék#szex

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!