Enying

2016.06.28. 08:09

Ezüst lánc a polgármesternek

Mátyásdomb - A magyar polgármesterek világtalálkozóján elismerésben részesült Mátyásdomb polgármestere.

Tribolt Lajos

Tizenegyedik alkalommal találkoztak a magyarországi és a határon túli magyar településvezetők  június 24-én és 25-én, Gödöllőn, a Magyar Polgármesterek Világtalálkozóján. A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) szervezte kétnapos szakmai találkozón számos előadás és kerekasztal beszélgetés hangzott el – többek között – az állam és az önkormányzatok feladatmegosztásáról, az EU-n belüli magyar-magyar kapcsolatokról és a fenntartható vidékfejlesztésről.

A  plenáris ülésen adták át a MÖSZ kiemelkedő polgármesteri tevékenységért járó kitüntetéseit: a Polgármesteri Ezüstláncokat Tilhof István, a Fejér megyei Mátyásdomb és Sütő Lajos, a kárpátaljai Beregújfalu polgármestere, a Polgármesteri Aranygyűrűket pedig Beszkid Andor, a Nógrád megyei Rimóc, valamint Kecze István, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kisújszállás első embere vehette át Gémesi György MÖSZ-elnöktől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!