Enying

2017.03.16. 16:46

Népdalok a márciusi ünnepen

Enying – Benépesült az iskola alapítójáról, Hajdú Zoltánról elnevezett díszterem március idusán, ifjú népdalosok mutatták meg tehetségüket. Kiállás, intonáció, muzikalitás és előadásmód, illetve a legszebb nevezési lap.

V. Varga József

A Tinódi Lantos Sebestyén Református iskola idén már huszonhatodik alkalommal rendezte meg térségi népdaléneklő versenyét. Hét iskola huszonhat egyéni és csoportos produkcióját értékelte a zsűri: a nemes megmérettetésen 13 arany, 9 ezüst és 3 bronz minősítés született.

Az arany minősítést elnyertek közül a záró gálán számosan újra színpadra léptek az értő közönség nagy-nagy örömére Fotó: Iván Géza

Az arany minősítést elnyertek közül a záró gálán Borbély Dorina (Dég, tanára Lázár Melinda), Petrik András Péter (Litér, tanára Moldován László), Vas Katrin (Enying, Batthyány iskola, tanára Kingl-Csókás Eszter), a Cserrengő énekegyüttes és a Ködmön citerazenekar (Seregélyes, tanáruk Nagy Imola), valamint a Csivitke Trió (Seregélyes, tanáruk Nagy Imola) lépett újfent a nagyérdemű elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!