Enying

2017.03.16. 16:52

Rügypattintó futás az enyingi szőlőhegyen

Enying – A tavalyi esztendő után újra futófesztivált rendeznek a városban. Hamarosan elstartol a második Öreghegyi rügypattintó futás, melyet a Nyitott pincék programmal is kiegészítenek.

V. Varga József

A múlt év tavaszán rendezték meg a szőlőhegyen Enying első futóversenyét.

A szervezők úgy gondolták, hogy a számos pozitív visszajelzésre és a zajos sikerre való tekintettel 2017. április elsejére újból meghirdetik a versenyt, amire már most több száz nevezés érkezett szerte az országból. Az idei évben 1200 méteres gyerektávon, 5 és 10 kilométeren, valamint a nagy érdeklődésre tekintettel 21 kilométeres fél maratoni távon is indulhatnak a mozogni vágyók. Várják a kerékpárral, babakocsival, kutyával érkezőket is, nincs nevezési díj, nincs szintidő. A versenyközpontban, az Úsztató horgásztónál fergeteges hangulatú Morzsa-party vár majd mindenkit. A frissítőpontokon a futók az Enyingi Borkedvelők Rendjének tagjaival találkozhatnak, akik erre a napra meghirdették a Nyitott pincék rendezvényt is, melyen egy kellemes séta keretében végig lehet járni az Öreghegyet és megkóstolhatók lesznek a nemes nedűk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!